Preview Mode Links will not work in preview mode

Dalarnas Stolthet

Apr 28, 2021

I veckans avsnitt av Dalarnas Stolthet, Siljan News podcast om livet i och kring Leksands IF, gästas Mats Ingels och Rasmus Näsman av föreningens vd Andreas Hedbom och general manager Thomas Johansson.
"Bra spel i serien, mindre bra i slutspelet. Men det är mycket vi tar med oss in i framtiden från den gångna...


Apr 13, 2021

I veckans avsnitt av Dalarnas Stolthet, Siljan News podcast om livet i och kring Leksands IF, gästas Mats Ingels och Rasmus Näsman av Magnus Sigge Svensson och herrlagets lagledare Christer Siik.

Vi pratar förstås om slutspelet både då och nu. Vad som skiljer svenska slutspel från utländska och att det gäller...


Apr 6, 2021

I veckans avsnitt av Dalarnas Stolthet, Siljan News podcast om livet i och kring Leksands IF, gästas Mats Ingels och Rasmus Näsman av Tomas Forslund och Martin Karlsson. Martin Karlsson har spelat länge i den blåvita tröjan och varit med om alldeles för många kvalspel. Nu är han framme vid sitt första...


Mar 30, 2021

I veckans avsnitt av Dalarnas Stolthet, Siljan News podcast om livet i och kring Leksands IF, gästas Mats Ingels och Rasmus Näsman av Christer Abris, general manager Thomas Johansson och två glada vaktmästare som brister ut i sång.
Thomas Johansson som i det stora är nöjd med säsongen men det finns också något...


Mar 23, 2021

Mats Ingels och Rasmus Näsmans gästas den här veckan av Jesper Kandergård en av lagets yngre spelare som tagit en ordinarie tröja i år.
”Det här verkar som en lämplig säsong att få sitt genombrott på”, skrattar han.
Vi pratar om att han är ännu en av en lång rad hockeyspelare från Arvika som hamnat i...