Preview Mode Links will not work in preview mode

Dalarnas Stolthet

Dec 27, 2019

I veckans avsnitt träffar vi Roger Melin som aldrig upplevt maken till oflyt som herrlaget nu har, Lars Stenmark som löste problemet när alla målvakter försvann, Kajsa Armborg som ser fram emot resten av SDHL-säsongen och Emil Nilsén som skriver om regelboken.
Trevlig lyssning!


Dec 20, 2019

I veckans avsnitt träffar vi urleksingen Emil Heineman som nu nått sina drömmars mål, Hanna Sköld som varit på landslagsuppdrag, Emil Nilsén som benar ut det här med att hålla på ett lag och att vara ett lag. Dessutom betygsätter Rasmus Näsman hela herrtruppen, spelare för spelare.
Trevlig lyssning! 


Dec 13, 2019

I veckans avsnitt gästas vi av Axel Brage, letar efter det försvunna SDHL-laget, snackar succé med juniorerna Jakob Hellsten och Emil Heineman och så listar Emil Nilsén sina favoritmålisar.
Trevlig lyssning!


Dec 6, 2019

Patrik Zackrisson gästar veckans avsnitt och berättar om Sibirien i 40 minus, känslan att äntligen få komma till Leksand, att börja vinna igen och mycket annat. Elin Lundberg är äntligen tillbaka på isen igen och hon tog med sig sin tränare Lars Stenmark till vår studio där Rasmus Näsman äntligen kanske...


Nov 29, 2019

I veckans specialavsnitt träffar vi världens bästa hockeymålvakt. Göran Högosta togs ut i världslaget efter VM 1977 och har då rätt till den titeln. Han berättar om sina idéer att utveckla en ny spelstil för målvakter, vad Filip Forsberg frågade honom under jubileumsmatchen i somras, om hur hockeylivet var...