Preview Mode Links will not work in preview mode

Dalarnas Stolthet

Dec 28, 2018

Magnus Sigge Svensson är tillbaka i Dalarnas Stolthet och det med besked. Hela julveckans avsnitt handlar om den skridskostarka backen som bland annat berättar om varför han inte har hörts i vår podcast under hösten, sista matchen i LIF och om tränarkarriären. 

Häng med på en resa genom en fantastisk karriär...


Dec 20, 2018

Roger Melin är förstås huvudgäst den här veckan och vi får träffa en glad eller till och med överlycklig tränare som berättar om sina tankar om klubben och hur herrlaget skall börja prestera bättre igen. Visste du förresten att Melin spelat i NHL eller att han är en musikant?

Så här kring jul brukar det...


Dec 13, 2018

Vi spelar in veckans avsnitt av Dalarnas Stolthet dagen efter herrlaget åkt på ännu en förlust. Lagets målvakt Jonas Arntzen är gäst i veckans podd och berättar hur det är i den där bubblan när det går tungt. Kicki Backlund som jobbar med utveckling av damhockeyn kikar också in i vår studio och avslöjar...


Dec 7, 2018

Många av oss lever med frågan hur vi skall få ihop livspusslet. Men tänk dig en familj där fyra av fem spelar hockey, varav en på elitnivå. Logistik är bara förnamnet för Mattias ”Kolan” Karlsson och hans fru Therese, som även hon spelar hockey.

”Kolan” är tillsammans med Sofia Engström och Julia...


Nov 29, 2018

Den här veckan gästas Dalarnas Stolthet av Leksands IF:s general manager Thomas Johansson, Martin Jönslars Eriksson, Sofia Engström och Rasmus Näsman. Thomas har nu hunnit vara på jobbet i ett par dagar och vi är förstås nyfikna på hur han har upplevt det. Han förklarar väldigt tydligt sin roll, den blåvita...