Preview Mode Links will not work in preview mode

Dalarnas Stolthet

Nov 29, 2018

Den här veckan gästas Dalarnas Stolthet av Leksands IF:s general manager Thomas Johansson, Martin Jönslars Eriksson, Sofia Engström och Rasmus Näsman. Thomas har nu hunnit vara på jobbet i ett par dagar och vi är förstås nyfikna på hur han har upplevt det. Han förklarar väldigt tydligt sin roll, den blåvita...


Nov 22, 2018

Under många år har LIF:s ledning pratat om den "röda tråden", och så också när Thomas Johansson skulle rekryteras till General Manager.

Vi bjöd därför in Marcus Karlberg och Axel Bergkvist. Två spelare som växt upp i byn och nu gått hela vägen genom föreningen ändå upp i herrlaget. 

Vi träffar också...


Nov 15, 2018

Dalarnas Stolthet fyller 40 avsnitt och vi pratar den här veckan med tre resenärer. Maja Nyhlén-Persson och Sofia Engström som har varit iväg med Damkronorna och Jens Nielsen som varit i Polen och coachat det danska landslaget.

Det blir så klart en del landslagssnack, men vi får också veta hur en tränare ser en...


Nov 9, 2018

I veckans avsnitt av Dalarnas Stolthet gästas vi av en hel del leksingar. Linus Persson från herrlaget, Isak Rosén och Arvid Eljas, två av spelarna som representerade Leksands IF i Dalarnas TV-pucklag, Hanna Sköld och damlagets tränare Ulf Hedberg och Björn Gustavsson.

Men det hetaste namnet den här veckan är...


Nov 1, 2018

Ett av årets viktigaste nyförvärv är ingen hockeyspelare utan fystränaren, Jesper Gillerås, som berättar hur man bygger fysik hos moderna lirare. Vi har också träffat herrlagets reseledare, som ger oss sin bild av turnélivet och så har vi fått en pratstund med mannen som nyligen slog nytt...