Preview Mode Links will not work in preview mode

Dalarnas Stolthet

Dec 29, 2017

Med Christer Abris framför mikrofonen vet man att man får lära sig något. Leksands hockeynestor tar med oss på en resa som börjar i en tid då målvakterna hade keps och lagen bara två femmor.

Vi får också följa med på en galen flygresa från tiden då Abris spelade i Hartford och laget hamnade i slagsmål...


Dec 22, 2017

I veckans avsnitt följer vi förberedelserna inför match från tidig morgon till sen kväll. Häng med bakom kulisserna i Tegera Arena under matchdag. Vi börjar redan kl. 07.00 och träffar vaktmästarna, som berättar att matchdag inte är en vanlig dag. 


Dec 15, 2017

I veckans avsnitt har vi herrlagets tränare, Leffe Carlsson, med oss i studion.

Vi pratar om tiden i LIF, hur tränarkarriären startade och hur han tänkt hantera den stora truppen när de skadade spelarna blir friska igen.

Utebliven målfabrikation ventileras också, men Leffe ser ingen ko på isen än. Apropå kor,...


Dec 8, 2017

Vi går igenom veckans matcher och vår gäst Kerstin Arvidsson berättar om hur det gick till när Leksand fick ett damlag och den resa som sen gjorts.

Herrlagets Martin Karlsson berättar om varför han inte deltar i ”Huvud, axlar, knä och tå” och tävlar med Magnus ”Sigge” Svensson om vem som gjort bäst...


Dec 1, 2017

I veckans avsnitt av Dalarnas Stolthet gästar Jens Nielsen som tillsammans med Magnus ”Sigge” Svensson går igenom minnen från förr. Vad hände egentligen under träningsmatchen mot Mora? Och vad var det Jens sade till en motståndare som får panelen att brista ut i skratt?

Mats Ingels har dessutom träffat...