Preview Mode Links will not work in preview mode

Dalarnas Stolthet

Nov 24, 2017

I det elfte avsnittet av Dalarnas Stolthet, podcasten om livet i och omkring Leksands IF, är det denna vecka en rekordstor panel.

Magnus "Sigge" Svensson finns, som vanligt, med och berättar bland annat om varifrån smeknamnet "Kaboom" kommer ifrån. Tillsammans med den förre LIF-spelaren Elias Granat Åkerblad,...


Nov 17, 2017

Avsnitt 10: Vi träffar supporterfavoriten Viktor Mårtensson som numera spelar hockey med Kvarnsveden i division 3 där han häromdagen mötte vår hockeyexpert, Rasmus Näsman, på isen och gick vinnande ur fajten.

Vi har även träffat damlagets Elin Lundberg som varit på landslagssamling och nyförvärvet Matt...


Nov 10, 2017

I veckans avsnitt av Dalarnas Stolthet, podcasten om livet i och kring Leksands IF, har vi samlat ett stort gäng spännande gäster.

Leksands IF:s "spinndoktor", Claes Thirus, är med och berättar om den nya mediakuben, sin karriär på hockeyradion och hur han spred ryktet att Ray Bourque skrivit på för klubben....


Nov 3, 2017

Avsnitt 8: Kommer man i framtiden att kunna pensionera tröjnummer och hissa upp dem i taket nu när spelarna byter klubbar så ofta?

Den frågan ställer Mats Ingels till gästerna i veckans avsnitt av Dalarnas Stolthet, podcasten om livet i och kring Leksands IF.

Panelen bestående av Martin Jönslars Eriksson, Sofia...