Preview Mode Links will not work in preview mode

Dalarnas Stolthet

Feb 28, 2019

I veckans avsnitt försöker Maja Nyhlén-Persson förklara hur det känns när man inte uppnår uppsatta mål. Laget slogs ju ut i kvartsfinalen, men för Majas del är säsongen förhoppningsvis inte över då ett VM i Finland väntar.

Hur lång säsongen blir för herrarna återstår att se. Just nu jämt i tabellen...


Feb 21, 2019

Danne Söderström gästar Dalarnas Stolthet och tar oss med tillbaka till den 23 februari 1969 då Leksands IF tog sitt första SM-guld. Han kan inte förstå att det hunnit gå 50 år och han berättar att guldgänget ses två gånger om året. 

General manager Tomas Tjomme Johansson tar plats bakom mikrofonen...


Feb 15, 2019

Veckans gäster är Anton Karlsson och Sofia Engström. Damlaget inledde med en förlust i första slutspelsmatchen och vi fick haka på Sofia till gymmet strax efter slutsignalen.

Veckans avsnitt har Mello-tema då en annan typ av krigare intagit Tegera. Anton har designat sitt eget schlagernummer, men berättar också...


Feb 7, 2019

I veckans avsnitt av Dalarnas Stolthet träffar vi herrtränaren Roger Melin som kommer med en hyfsad passning till föreningens general manager, allt med glimten i ögat. Det märks på Roger och hans lag att läget nu stabiliserats. Men att laget har nått formtoppen håller han inte med om. 

Damlaget är framme vid...