Preview Mode Links will not work in preview mode

Dalarnas Stolthet

Mar 29, 2019

Vi pratar med Christer Olsson, Jens Nielsen och Roger Melin om hur livet som hockeytränare är. Vi kikar på hur truppen runt truppen ser ut, ställer oss frågande hur mycket kompis man skall vara med spelarna, skillnaden mellan att träna juniorer och seniorer och om det finns skillnader på att träna svenska...


Mar 22, 2019

I veckans avsnitt träffar vi Gabbe Karlsson. Han om någon vet hur det är att spela avgörande matcher i olika former av kvalspel och det där snacket om att det bara är roligt som spelare är en lögn, säger han.

 

Vi pratar också om det här med klubbhjärta och hur det blivit viktigare de senaste åren eftersom...


Mar 14, 2019

Så är tiden som spelare och supportrar längtat efter. Slutspelet har dragit igång och vi bjöd in herrlagets äldsta och yngsta back Mattias ”Kolan” Karlsson och August Berg för att få koll på hur hockeylivet förändras när det blir allvar på riktigt. 

Ett avsnitt om att hålla kroppen igång, ladda med...


Mar 7, 2019

Vi gästas vi av junioren Marcus Karlberg som nästan på dagen kan säga när det vände för honom under säsongen och hur han retar de äldre i laget. 

 

Damlagets tränare Uffe Hedberg summerar och blickar framåt. Han är inte nöjd men vill fortsätta. Inget är dock klart i dagsläget, faktum är att bara en...